تبلیغات
گل و گلدون - پرورش زنجبیل و سیر در خانه
 
گل و گلدون
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : گل و گلدون
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
یكی از ساده ترین راه ها برای تهیه یك غذای سالم و طبیعی و خوشمزه، رشد مواد غذایی در خانه است.  تعداد زیادی از ما تجربه كافی درباره رشد مواد غذایی نداریم، بنابراین هیچ ایده ای برای این كار نداریم.
در اینجا ما روش رشد دو چاشنی مهم در دنیا كه خواص دارویی زیادی دارند را بیان می كنیم: زنجبیل و سیر

پرورش زنجبیل در خانه



وقتی كه یك زنجبیل تازه می خریم، ما یك عامل بالقوه برای رشد را تهیه كرده ایم. زنجبیل، هرچند اغلب به عنوان یك ریشه درنظر گرفته می شود، اما در واقع ساقه های زیرزمینی ریشه مانند هستند. هر برجستگی كه از زنجبیل بیرون می زند، یك عامل بالقوه برای رشد یك زنجبیل جدید است.
در هنگام خرید زنجبیلی كه برای كاشتن لازم داریم، زنجبیلی است كه یك جوانه ریز و برآمدگی داشته باشد. شروع رشد یك گیاه جدید با برش تیكه های كوچك از قسمتی با جوانه ریز است.



زنجبیل یك گیاه آسان است. نیاز به مقدار زیادی نور خورشید ندارد، خاك مرطوب با زهكشی مناسب را دوست دارد، به طوری كه كه ساقه های زیرزمینی آن ریشه نیستند. زنجبیل یك گیاه گرمسیری است و گرما را دوست دارد. آن را در خانه در یك گلدان نگهداری كنید. در حقیقت محیط های مرطوب مانند آشپزخانه یا حمام مناسب است. زنجبیل نسبتا كوتاه با دو ساقه زیرزمینی در گلدان 30 سانتی متری رشد می كند.
برای رشد زنجبیل، در عمق حدود 7 سانت در خاك، به طوری كه گیاه از مواد مغذی خاك تغذیه كند. اجازه ندهید كه خاك خشك شود و البته خاك را در آب غرق نكنید. ممكن است كه بعد از 4 ماه از زنجبیل استفاده كنید، اما عطر و طعم بهتر، حدود 10 ماه تا زمانی كه برگ ها شروع به افتادن می كند، صبر كنید. به نظر زمان زیادی می آید، اما مطمئن باشید كه با چند گلدان از زنجبیل، تامین زنجبیل سالانه ممكن است.



بعد از این، از زنجبیلی كه برداشت كردید، فقط برای كاشت مجدد (اواخر زمستان یا اوایل بهار)، نگه دارید. بهتر است زنجبیل خود را در كشو نگهدارید تا با این كار از خشك شدن آن جلوگیری كنید. همچنین می توانید آنها را به خوبی بسته بندی و منجمد كنید.

پرورش سیر در خانه



سیر با پیازی كه دارد، كمی متفاوت با ساقه های زیرزمینی است، اما به همان اندازه برای تكثیر ساده است. در واقع، هروقت كه یك حبه سیر شروع به جوانه زدن می كند، ما راهی برای شروع یك گیاه جدید داریم. برای هدف ما، ْآسانترین راه پیدا كردن سیری با جوانه است.



 این گیاه برای رشد كردن نیاز به یك گلدان تا عمقی حدود 30 سانتی متر و قطری حدودا برابر 30 سانتی متر دارد.
مانند زنجبیل، خاك گلدان نیاز به زهكشی خوبی دارد (كشیدن آب) در غیر این صورت، سیر دچار فساد ریشه می شود.



از این به بعد كاشت سیر، قابل توجه است. بزرگترین حبه را برای كاشت انتخاب كنید و آن در زیر خاك تا عمق 7.5 سانتی متری وارد كنید. مطمئن شوید كه خاك مرطوب و با آب كشی مناسب است. بهترین زمان برای كاشت سیر در مهر و آبان است و زمان رسیدن، هنگامی كه برگها زرد شده و در تابستان است.



سیرها را در مكان تاریك و خنك نگهداری كنید تا از كپك زدن در امان باشد. آنها به خوبی تا 4 ماه می مانند. شما می توانید این چرخه را در هر فصل ادامه دهید تا مطمئن شوید كه برای كل سال سیر دارید.


 





نوع مطلب :
برچسب ها : پرورش زنجبیل و سیر در خانه،
لینک های مرتبط : منبع،




شنبه 18 شهریور 1396 06:14 ق.ظ
Valuable information. Fortunate me I found your web site accidentally, and I am
shocked why this coincidence didn't happened in advance!
I bookmarked it.
شنبه 14 مرداد 1396 09:39 ب.ظ
Hello Dear, are you in fact visiting this web site regularly, if so afterward you will definitely
get pleasant knowledge.
سه شنبه 2 خرداد 1396 03:33 ب.ظ
I really like looking through a post that can make people think.
Also, many thanks for allowing for me to comment!
پنجشنبه 24 فروردین 1396 11:17 ب.ظ
Fantastic beat ! I wish to apprentice even as you
amend your web site, how can i subscribe for a blog website?
The account aided me a appropriate deal. I were tiny bit familiar of
this your broadcast offered vibrant transparent concept
سه شنبه 22 فروردین 1396 05:35 ق.ظ
Hello just wanted to give you a brief heads up and let you know
a few of the images aren't loading correctly. I'm not sure
why but I think its a linking issue. I've tried it in two different browsers and both show the same outcome.
سه شنبه 22 فروردین 1396 02:58 ق.ظ
Hi there! This blog post could not be written much better!

Looking through this article reminds me of my previous roommate!
He always kept preaching about this. I most certainly will send this information to him.
Fairly certain he's going to have a great read. I appreciate you
for sharing!
شنبه 12 فروردین 1396 07:28 ب.ظ
I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up!
I'll go ahead and bookmark your site to come back later.

Many thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر