تبلیغات
گل و گلدون - راهنمایی درباره ی گلهای خوراكی
 
گل و گلدون
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : گل و گلدون
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
بیشترین تنوع گلها در باغ است كه برای جذب پرنده ها و زنبورها نیز بهتر است
بسیاری از این گلها خوراكی و خوشمزه هستند، اما فقط به عنوان زیبایی نگهداری می شوند.

گل همیشه بهار



گل همیشه بهار به جای یك غذا، به عنوان یك روغن برای پوست معرفی شده است.
یكی از انواع گل همیشه بهار، گلی با شكوفه های زرد است كه به آسانی رشد كرده و باغ را روشن و شاداب می كند و همچنین به خوبی برای از بین بردن آفت ها عمل می كند. همین طور برای گلودرد، زخم معده و التهاب لثه ها كاربرد دارد.
این گل را می توان به صورت چای و یا با اضافه كردن به سالاد و یا به عنوان جانشینی به جای زعفران استفاده كرد.

قاصدك



قاصدك از ریشه تا گل خوراكی است و سرشار از مواد مغذی و مقدار زیادی بتا كاروتن است. این گیاه به ویژه در خمیر سرخ شده در روغن، خوشمزه می شود و همچنین می توانید برگهای سبز قاصدك را در سالاد بریزید.

گل ختمی



برگ های این گیاه تنوع بسیاری دارد و در سالاد خوشمزه است. گل ختمی نیز خوراكی است و در سراسر آمریكا مركزی به عنوان یك چای محبوب است. همچنین گلها را می توان در ترشی انداخت، پخت و یا به صورت خام خورد. از ْآنها میتوان در تارت هایی با مركبات استفاده كرد.

گل رز



مردم این گلها را دوست دارند به ویژه وقتی كه زحمتی برای پرورش دادن آنها نكشند. این گل دارای عطر و طعم منحصر به فرد است. استفاده از آنها در تركیه در آب نبات، چای و تنباكو قلیان بسیار رایج است و در سراسر جهان خورده می شود. معمولا از رزها به عنوان عطر و طعم دلپذیر خود در شیرینی ها و نوشیدنی های شیرین به استفاده می شود.

اسطوخدوس



اسطوخدوس یك ستاره در صحنه عطر و بو است. همانند نعناع است. به دلیل عطر و بوی شدید آن، باید به مقدار كم از این گیاه استفاده شود. به بی خوابی، اضطراب، افسردگی و خستگی كمك می كند.
مانند گل رز، برای اضافه كردن به دسرها بسیار خوب است و می تواند یك طعم و مزه شگفت انگیز در غذا ایجاد كند.

گل بنفشه




این گل خوشبو در داخل و خارج آشپزخانه مفید است. به عنوان ضد التهاب، ضد قارچ و ضدعفونی كننده مناسب است و همچنین برای درمان ناراحتی های پزشكی از سیاه سرفه گرفته تا جوش صورت و پوست و آكنه استفاده می شود.
از این گیاه در پخت و پز غذا، سالاد، شیرینی و چای ها استفاده می شود و همچنین برای رهایی از سردرد مناسب است.




نوع مطلب :
برچسب ها : راهنمایی درباره ی گلهای خوراكی،
لینک های مرتبط : منبع،




چهارشنبه 18 مرداد 1396 04:25 ب.ظ
Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog
and wanted to say that I've truly enjoyed
browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope
you write again soon!
دوشنبه 9 مرداد 1396 10:25 ب.ظ
There is certainly a great deal to find out about this subject.
I love all of the points you've made.
دوشنبه 5 تیر 1396 12:22 ق.ظ
بسیار قلب از خود نوشتن در حالی که
صدایی دلنشین در آیا نه نشستن کاملا با من پس از
برخی از زمان. جایی در سراسر جملات شما در واقع قادر به من مؤمن متاسفانه فقط
برای کوتاه در حالی که. من هنوز مشکل خود را با
فراز در منطق و شما خواهد را خوب به پر همه کسانی معافیت.
در این رویداد شما در واقع که می توانید انجام من
می قطعا بود تحت تاثیر قرار داد.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 08:10 ق.ظ
Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you
could be giving us something enlightening to read?
سه شنبه 29 فروردین 1396 05:13 ب.ظ
Hey there just wanted to give you a brief heads up and
let you know a few of the images aren't loading
properly. I'm not sure why but I think its a linking issue.
I've tried it in two different browsers and both show the same results.
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:02 ق.ظ
I am really glad to glance at this website posts which includes lots of useful data,
thanks for providing such statistics.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر